Rekkakuski sinkoutuu rekan läpi

Martti Ratia

Aikamoinen onni on matkassa turkkilaisella rekka-autokuskilla, joka lentää kolarissa ulos omasta autostaan, ja päätyy ikkunan kautta pihamaalle. Miehellä ei ole turvavyötä, kun hänen autoonsa törmätään takaviistosta hyttiin.

Videolla näkyy kuinka kuski pomppii omassa autossaan edestakaisin kuin kuula flipperi-pelissä lopulta lentäen autonsa avonaisesta sivuikkunasta pihalle. Raskasta lastia kuljettava kuorma-auto osuu rekan hyttiin, joka joustaa edestakaisin. Kuski vääntäytyy ylös maasta ja menee katsomaan, että mitä ihmettä oikein tapahtui.

Tilanteesta olisi selvitty ilman ilmalentoa käyttämällä turvavyötä, mutta kuka käyttää vyötä, jos edessä on lastin purku ja yhdistelmän liikuttelu esimerkiksi terminaalin pihalla, niin kuin videolla näyttäisi tapahtuvan.

<object width="468" height="282"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/puSMFkK243g?fs=1&amp;hl=fi_FI"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/puSMFkK243g?fs=1&amp;hl=fi_FI" width="468" height="282" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object>

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.