Katso hauskimmat automainosvideot

Timo Nieminen

Autot ja liikenne -teeman toimitukselta on kysytty, mikä on hauskin YouTubesta löytyvä automainos.

Tuohon on tietenkin vaikea vastata, koska hauskuus on katsojan silmässä. Joku video on Pentin mielestä hauskempi kuin tynnyrillinen apinoita, mutta naapurin Hessu pitää sitä tympeämpänä kuin rengasrikkoa talvipakkasella.

Joten tässä autotoimittajan ikioma valinta. Koska olen juuri lukenut Miika Nousiaisen mielettömän hilpeän urheiluromaanin Maaninkavaara, valitsen kaikkien aikojen automainokseksi Renault Meganen lyhyen, mutta urheilullisen pätkän.

<object width="480" height="385"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_T0-jemfv8I&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/_T0-jemfv8I&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1" width="480" height="385" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object>

Ja sen jälkeen voitte halutessanne katsoa Megane-mainoksen kymmenen haastajaa (oheisten linkkien alla). Niistä monissa esiintyy vähäpukeisia naisia tai huono-onnisia eläimiä, joten jättäkää katsomatta, jos sellaisista pahastutte.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.