Victoria Beckham pelastaa Land Roverin

Timo Nieminen

Tämän viikon alussa julkistettiin laaja brittiläinen tutkimus, jonka mukaan Land Rover on epäluotettavin Britanniassa myynnissä oleva automerkki. Enemmän kuin joka toinen Land Roverin brittiomistaja joutui vuonna 2009 käyttämään autoaan korjattavana.

Mutta eipä hätää. Land Roverilla on omat niksinsä laadun kohottamiseen. Yhtiö on nimennyt muotoiluosastonsa uudeksi luovaksi johtajaksi Victoria Beckhamin.

Land Rover myös juhlii 40-vuotissynttäreitään. Niiden kunniaksi vilautettiin Range Rover Evoquen konseptiversiota. Virallisesti auto esitellään syyskuun 30. päivänä Pariisin autonäyttelyssä. Myyntiin uutuus tulee kesällä 2011.

Range Rover Evoque on pienin, kevyin ja polttoainetaloudellisin malli, jonka tehdas on koskaan valmistanut. Se on samalla ensimmäinen Range Roverin malli, joka tulee myyntiin nelivedon ohella myös kaksivetoisena. Mallin hiilidioksidipäästöt jäävät alle 130 grammaan kilometrillä.

Land Roverin Suomen-johtajalla Ismo Pohjosella on suuret odotukset Evoquesta.

- Uutuutemme sopii mainiosti tämän päivän automarkkinoille. Siinä yhdistyvät Range Roverin ylellisyys ja tyylikkyys kompaktiin kokoon ja taloudellisuuteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.