Katsoja teki hagmanit, rallikuski ajoi pellolle

Timo Nieminen

Muistatteko Suomen tunnetuimman perän vilauttajan? Hän on tietenkin jääkiekkoilija Niklas Hagman, joka kevään 2009 MM-kisojen jälkeen esitteli bussin ikkunassa paljaita leijonan kankkujaan.

Uudessa-Seelannissa on puhuttu viime päivinä vilkkaasti sikäläisestä vilauttajasankarista. Paikallinen rallikuski Mark Tapper ajoi rajusti ulos tieltä, kun eräs katsoja paljasti takapuolensa rallipolun varressa.

- Näin valkoisen takamuksen tienposkessa. Se herpaannutti keskittymiseni, selitti Tapper.

Tapper myönsi, ettei syytä ulosajosta ketään muuta. Kuljettajan kun pitää piitata vähät kaikesta mikä tapahtuu tieuran ulkopuolella.

Autot ja liikenne -teeman saamien tietojen mukaan Uuden-Seelannin paljastaja ei ole Niklas Hagman. Hän oli samaan aikaan duunissa Pohjois-Amerikassa.

Sekä vilautuksen että ulosajon voi katsoa oheisesta YouTube-videosta.

<object width="560" height="340"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aRBALShQTTE&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/aRBALShQTTE&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;" width="560" height="340" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object>

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.