BMW-mies toi vipinää makuuhuoneeseen

Timo Nieminen

BMW-miehet ovat ehtymätön vitsien lähde. Koiranleuat muistavat aina julistaa, että BMW-miehet ajavat kuin omistaisivat koko tien, vaikka kukaan heistä ei omista edes autoaan. BMW kun on yleensä joko isin auto tai rahoitusyhtiön omaisuutta.

Pian luultavasti alkaa vyöryä tositapahtumaan pohjautuvia vitsejä siitä, kuinka pontevasti BMW-mies yrittää yksinäisen naisen makuuhuoneeseen.

Maria Chutna nimittäin heräsi keskellä yötä, kun tuntematon lentävä esine rysähti puolalaisnaisen makuuhuoneeseen. Neiti Chutna tosin tunnisti esineen nopeasti: se oli BMW, jonka hallinnan kuljettaja oli menettänyt harvinaisen täydellisesti.

Toinen vitsisuoni tämän tapauksen jälkeen syntynee BMW-miesten käytöstavoista. Vaikka rysäys oli melkoinen ja Maria Chutnan talosta kaatui rytinässä kokonainen seinä, BMW:n kuljettaja onnistui kapuamaan autosta ja pakenemaan paikalta. Yökylään hän ei jäänyt.

Puolalaisen Lublinin kaupungin poliisin mukaan BMW-kuskilla oli ollut kiire jo ennen rysäystä. Poliisi on jarrutusjäljistä ja törmäyksen aiheuttamista tuhoista päätellyt auton nopeudeksi tieltä suistumisen hetkellä noin 225 kilometriä tunnissa.

Puolalaisten sanomalehtien mukaan Maria Chutna joka tapauksessa toivoo kuljettajan hakevan BMW:n pois. Hän myöntää silloin tällöin haaveilevansa, että makuuhuoneessa olisi jotakin vipinää. Mutta ihan tätä hän ei kuulemma ole toivonut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.