Täysin läpinäkyvä Nissan mainoksessa

Martti Ratia

Miltä tuntuisi ajaa täysin läpinäkyvällä autolla, kuten muovista tehdyllä Nissan 370Z:lla, joka esiintyy Shell Helix -öljymainoksessa. Mainoksen tarkoituksen on kertoa, kuinka öljy vaikuttaa moottorissa.

Rinnakkain pysäköinti kadunvarressa olisi mahdollista, koska pysäköinninvalvoja ei autoa erottaisi helposti. Autoon ei voisi kuitenkaan pukeutua miten vain, ja sen heikot puolet tulisivat esille kolareissa.

Läpinäkyvässä autossa on yli 2 000 osaa ja ne on tehty purkamalla oikea 370Z, kopioimalla jokainen osa erikseen ja kasaamalla muoviauto käsin. Mainoksessa näkyvän auton moottori on kaksi kertaa oikean moottorin kokoinen.

<object width="468" height="282"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W3HM1bQzubw&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/W3HM1bQzubw&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;" width="468" height="282" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object>

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.