Video: Koirat syövät poliisiautoa

Martti Ratia

<object width="468" height="282"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-P1erlGV5Jk&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/-P1erlGV5Jk&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;" width="468" height="282" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object>

Onhan se noloa, kun koirat näyttävät poliiseille auton paikan. Nimittäin koiralauma kävi poliisiauton kimppuun Chattanoogassa ja repi lainvalvojien autosta puskurin irti. Poliisit olivat tapahtumahetkellä mittamassa autojen nopeuksia tutkalla.

Homman aloitti ensin koirista rohkein Winston ja kohta muut olivat mukana touhussa. Winston ei pelännyt myöskään renkaita, ja kävi niiden kimppuun useasti.

Videolla kuuluu selvästi, kun poliisi huutaa auton ikkunasta: -Mene kotiin. Kotiin!

You Tuben videolla on ollut jo 300 000 katsoja ja Chattanoogan poliisien häpeänpuna poskilla sen kuin kasvaa, kun he saavat kuulla paikallisessa dinerissa kuittailua asiasta.

Sheriffin lausunnon mukaan koirat olivat onnekkaita, kun eivät päässeet hengestään. Kuulema tapana on ollut ampua koiria pienemmästäkin. No, Winston sai paikallisessa tuomioistuimessa 6 kuukauden koirankoppituomion parantaakseen tapansa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.