Mämmijäädyke

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1/2 rovetta mämmiä

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita joukkoon puoli rovetta mämmiä, maistele ja lisää mämmiä, jos haluat.

Annostele kelmulla vuorattuun vuokaan tai esimerkiksi silikonisiin pikkuvuokiin. Pakasta vähintäin neljäksi tunniksi. Ota iso annos tarjolle 40-50 minuuttia ennen tarjoilua, pikkuvuuat parikymmentä minuuttia ennen tarjoilua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.