Sitruunainen rahka-murupiirakka

Pohja:

3,5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria

1 tl soodaa

1 tl vanilliinisokeria

125 g voita tai margariinia

1 muna

1 dl piimää

Mittaa kuivat aineet ja rasva kulhoon ja nypi murumaiseksi seokseksi.

Jaa seos kahteen osaan. Lisää toiseen osaan 1 muna ja 1 dl piimää.

Täyte:

200 g rahkaa

1 dl sokeria

1 muna

puolen sitruunan raastettu kuori ja mehu

1 tl vanilliinisokeria

Laita taikina voideltuun pyöreään piirasvuokaan ja kaada rahkatäyte päälle. Ripottele muruseos rahkan päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.