Rahkatorttu

Pohja:

100 g margariinia

0,5 dl sokeria

1/2 munaa

2,5 dl vehnäjauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

Päälle:

3-4 säilykehedelmää (esim. ananas, persikka, päärynä)

Pinnalle:

1 prk (250 g) rahkaa

1 prk (2 dl) kermaviiliä

1/2 munaa

0,5 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää jauhoseos munaseokseen.

Voitele piirakkavuoka. Levitä taikina vuokaan. Viipaloi hedelmät. Levitä hedelmäviipaleet pohjan päälle. Kaada kuorrutus hedelmien päälle. Paista noin puoli tuntia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.