Punajuuripihvit

4-5 keskikokoista tai noin 10 pientä punajuurta

2 munaa

1 dl korppujauhoja

suolaa

mustapippuria

timjamia

voita tai öljyä paistamiseen

Keitä kokonaiset punajuuret lähes kypsiksi ja kuori ne. Raasta punajuuret raastimen karkealla terällä. Lisää joukkoon muut ainekset ja anna taikinan turvota hetken aikaa.

Paista pihvit lettupannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoa punajuuripihvit voisulan tai smetanan kanssa. Lisäkkeenä voi tarjota keitettyjä perunoita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.