Kiekkoilijoiden kanapasta

simpukka- tai pennepastaa

broilerin naturel-fileesuikaleita

öljyä paistamiseen

suolaa

mustapippuria

kastike:

sipulia ja valkosipulia silputtuna

öljyä kuullottamiseen

ananaspaloja mehussaan

hiukan vehnäjauhoja suurustamiseen

kuohukermaa

Keitä pasta al dente -kypsäksi pakkauksen keitto-ohjeen mukaan. Pastan kiehuessa valmista kastike.

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuullota sipulisilppua öljyssä ja lisää ananaspalat liemineen. Ananasta voi käyttää reilusti. Lisää kermaa.

Sekoita hiukan vehnäjauhoja kermatilkkaan ja lisää suurus kastikkeeseen. Keitä kastiketta noin 10 minuuttia, jotta jauhot kypsyvät

Laita pasta suoraan lautaselle, lisää ruskistettuja broilerinpaloja ja kaada kastike lihojen päälle. Nautiskele lämpimänä.

Ohjeen antoi Keskisuomalaiselle JYPin maalivahti Pekka Tuokkola, jolle sen antoi JYPin hyökkäjä Ossi Louhivaara.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.