Volvo Ocean Race inspiroi kuorma-auton

Jussi Komulainen

Lokakuussa käynnistävän Volvo Ocean Race -purjehduskilpailun inspiroimana Volvo Trucks tuo markkinoille Volvo Ocean Race -kuorma-auton. Kyseessä on rajoitettu erä Volvo FH ja Volvo FH16 kuorma-autoja, joissa on ainutlaatuinen Volvo Ocean Race -design ja varustelupaketti.

Kuorma-autoja valmistetaan rajoitettu erä, ja ensimmäiset kuorma-autot toimitetaan ennen Volvo Ocean Race -kilpailun alkua syyskuun aikana.

Volvo Ocean Race Limited Edition kuorma-auton design on suunniteltu erityisesti kahdelle värille, jotka ovat valkoinen "Millennium Silver Metallic" ja tummansininen "Dark Knight Pearl". Molemmat värit on valittu erityisesti tälle kuorma-autolle, kuten myös mustaksi maalattu säleikkö, aaltokuvioidut kylkien raidat sekä Globetrotter-linjakilpi, jossa lukee "Volvo Ocean Race". Kuorma-auto on mahdollista tilata myös muissa väreissä. Auto on sisustettu purjehdushenkisesti.

Volvo Ocean Race käynnistyy Alicantesta Espanjasta syksyllä 2011 ja päättyy Galwayhin Irlantiin kesällä 2012. Välietapit ovat Kapkaupungissa (Etelä-Afrikka), Abu Dhabissa (Arabiemiirikunnat), Sanyassa (Kiina), Aucklandissa (Uusi-Seelanti), Itajaissa (Brasilia), Miamissa (USA), Lissabonissa (Portugali) ja Lorientissa (Ranska). Reitti kattaa 39 270 merimailia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.