Uskomaton ulosajo ei päädykään kaatoon

Martti Ratia

Kroatialainen kuljettaja Drazen Curic ja kartanlukija Albert Horn näyttävät mallia muille rallikuskeille Unkarin rallissa miten uhkaava ulosajo vältetään.

Miehet ovat testaamassa modifioitua Mitsubishi Pajeroaan tärkeämpää Dakar-rallia varten eivätkä tietenkään halua rutata autoa ennen sitä.

Curic on epäilemättä ns. hyvä kuljettaja, koska hän välttää täpärästi ympäriajon. Miehet toteavat vain, että No Problem!

Tarkkaavainen katsoja huomaa, että YouTuben video on koostettu kahdesta pätkästä, puut vasemmalla häviävät omituisesti, kun matka jatkuu. Eli edelleenkään kaikki ei ole totta mitä netistä löytyy.

<object width="468" height="282"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1SaV8_Jwsuo?fs=1&amp;hl=fi_FI"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/1SaV8_Jwsuo?fs=1&amp;hl=fi_FI" width="468" height="282" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed> </object>

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.