Leveämpiä parkkiruutuja naisille ja muita tärkeitä uutisia

Timo Nieminen

Koska Autot ja liikenne -teema on aina tuntenut vastuunsa tärkeiden uutisten välittämisestä lukijoille, tässä kertaus vuoden 2009 merkittävimmistä liikenneuutisista:

1) Norjassa poliisi pysäytti lähellä Osloa 130 kilometrin tuntivauhtia hurjastelleen miehen. Kävi ilmi, että mies oli paitsi ajanut ylinopeutta, myös harrastanut samaan aikaan seksiä tyttöystävänsä kanssa.

2) Irlannissa poliisi ihmetteli, miten joku puolalainen Prawo Jazdy on voinut syyllistyä niin moneen liikennerikkomukseen. Myöhemmin kävi ilmi, että ajokortti on puolaksi yhtä kuin Prawo Jazdy.

3) Kaakkois-Englannissa pienen kylän valtuusto päätti olla korjaamatta kaduissa olevia kuoppia, koska ne pakottivat autoilijat hidastamaan vauhtia toivotulla tavalla. Aluehallinto kuitenkin kumosi määräyksen.

4) Amerikkalainen hautaustoimisto McGuire, Jennings & Miller on luvannut ilmaiset hautajaiset ja arkun kaikille, jotka tappavat itsensä vuodenvaihteen juhlissa autoillessaan juopuneina. Sopimus vain pitää kirjoittaa etukäteen. Pistää kuulemma ajattelemaan.

5) Kiinalainen Wanxiang Tianchengin ostoskeskus on rakentanut erillisen pysäköintialueen naisille. Sen parkkiruudut ovat metrin leveämmät kuin normaalisti. Näitä pian Suomeenkin?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.