Moottoriurheilu valtaa Helsingin

Martti Ratia

Kun kerran uusia moottoripyöriä ei ensi vuonna tammikuun näyttelyssä nähdä, niin moottorikansa voi suunnistaa Suomen suurimpaan moottoriurheilunäyttelyyn.

Helsingin jäähallissa järjestetään 16.-17.1.2010 VM Motorsport Show, joka esittelee suomalaisen moottoriurheilun koko kirjon autoista moottoripyöriin, veneisiin ja ilmailuun. Kaksipäiväisessä tapahtumassa mukana on kilpakalustoa, välinekauppiaita sekä kilpailijoita. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen.

Moottorikauden avaustapahtumasta vastaa Riku Laineen RLO Events, joka on kahtena vuonna järjestänyt Lahdessa Classic Motorshown. Uuden näyttelyn esikuvana on ollut brittiläinen Autosport International -näyttely.

Näyttelyssä on suuren yleisön mahdollista tavata monia suomalaisia autourheilutähtiä. Paikalle ovat lupautuneet jo mm. MotoGp-toivomme Mika Kallio ja enduron maailmanmestari Juha Salminen, motocrossin MX3-luokan ajaja Antti Pyrhönen ja supermotokuski Mauno Hermunen. Myös Formula 1 -veneiden maailmanmestari Sami Seliö on tapahtumalavalla haastateltavana.

Näyttelyssä on esillä myös Viron autourheilu. Esimerkiksi Harjumaalla toimiva LaitseRallyPark esiintyy Jäähallissa omalla osastollaan.

Harjumaalla toimiva autourheilun monitoimikeskus tavoittelee mukanaolollaan sekä suomalaisia kilpailijoita radoillaan järjestettäviin kisoihin, että myös yritysasiakkaita, jotka voisivat hyötyä esim. RallyParkin vuokrattavista tiloista ja palveluista.

Viron Autourheilu -nimeä kantavan osaston jakaa useampi näytteilleasettaja, näiden joukossa kahta viikkoa ennen Neste Oil -rallia Virossa järjestettävä ensimmäinen pitkä ralli, Rally Estonia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut