GM salaili, Facebook f*** paljasti kaiken

Timo Nieminen

Niin sanottu sosiaalinen media on virkistävä juttu. Kun General Motorsin pääjohtaja Fritz Henderson tiistaina yhtiön hallituksen kokouksen jälkeen kertoi irtisanoutuvansa, kukaan ei ihan täsmälleen tiennyt mitä oli tapahtunut.

GM:n viestintäosasto lähetti pari tiedotetta, joista ei tullut juuri sen hurskaammaksi. Niistä ei voinut päätellä, erosiko Henderson tosiaan itse vai kehotettiinko häntä eroamaan ennen potkuja.

Mutta onneksi Hendersonin tytär Sarah on selväsanaisempi tyyppi. Hän naksautti Facebookiin puolenkymmentä lausetta sisältävän viestin, jossa mikään ei jää epäselväksi. Vaikka Keskisuomalaisen autotoimitus on siistinyt viestiä, se sisältää aineistoa, joka ei sovi alle 18-vuotiaille:

He f***ing got asked to step down all of you f***ing idiots. Im Fritz's f***ing daughter, and he did not f***ing resign. Whitacre is a selfish piece of sh*t, who cares about himself and not the f***ing company. Have fun with GM. I hope to never buy from this God-forsaken company again. F*** all of you.

Viestissä mainittu Whitacre on GM:n hallituksen puheenjohtaja Edward E. Whitacre.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.