Maahantuoja heräsi – uusien Mitsubishien tulo Suomeen vahvistettiin vihdoin

Ladattava Mitsubishi Eclipse Cross -hybridi tulee Suomeen ensi keväänä. Mitsubishi Motors

Timo Nieminen

Monet Mitsubishin jälleenmyyjät ovat Suomessa ihmetelleet, miksi automerkin maahantuoja Bergé Auto Nordics Oy ei kesällä ja syksyllä pontevasti torpannut huhuja Mitsubishin vetäytymisestä Euroopasta.

Suomalaisissa viestimissä liikkui ristiin ja rastiin väite, jonka mukaan Mitsubishi ei enää tuo uusia ja uudistuvia mallejaan myyntiin esimerkiksi Suomessa.

Samaan aikaan suomalaiset jälleenmyyjät kuitenkin saivat viestiä, että uusia Mitsubishejä tulee kauppoihin myös vuonna 2021.

Jälleenmyyjien tyytymättömyyteen oli kaksi syytä. Moni myyjä joutui vastailemaan Mitsubishien ystävien toistuviin kysymyksiin. Ja vielä pahempaa myyjien mukaan oli se, että ihmiset alkoivat perua suunnittelemiaan Mitsubishi-kauppoja. Moni asiakas pelkäsi, että Mitsubishin huhutun vetäytymisen mukana jälkimarkkinointi eli huollot ja varaosien hankkiminen käyvät hankalaksi.

Nyt maahantuoja on vihdoin löytänyt äänensä.

Bergé Auto Nordics kertoo Mitsubishi-konsernin on vahvistaneen, että se tuo Eurooppaan ladattavan Mitsubishi Eclipse Cross PHEV -mallin. Suomessa Mitsubishi Eclipse Cross PHEV esitellään ensi keväänä.

Uudistunut Eclipse Cross PHEV pohjaa suositun Outlander PHEV:n vahvuuksiin. Uutuus on varustettu Outlander PHEV:n tavoin ladattavalla Plug-in Hybrid EV -järjestelmällä, joka perustuu bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin yhdistelmään. Autolla on mahdollista ajaa pelkällä sähköllä 43 kilometriä.

Eclipse Cross PHEV:n vetokyky on 1500 kiloa. Malli on aina nelivetoinen.

Eclipse Cross PHEV on varustettu kaikkien uusien Mitsubishi-mallien tavoin viiden vuoden takuulla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut