Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Harmi, että isänpäivä meni jo – Porsche ja lentokonefirma Embraer rakensivat vastustamattoman lahjapaketin

Kätevää. Nyt saat Porsche 911 Turbo S:n ja Embraer Phenom 300E:n samassa paketissa, jopa väreiltään yhteen sopivina. Lähtöhinta on 9,2 miljoonaa euroa. Porsche

Timo Nieminen

Juuri tällaisten tarjousten takia ei pitäisi ylenkatsoa sähköpostiviestejään, vaikka muuta tekemistä olisi olevinaan riesaksi asti.

Porsche on lähettänyt jo 5. päivänä marraskuuta eli viime viikon torstaina pitkän sähköpostia pakettitarjouksestaan, jonka urheiluautojen valmistaja on askarrellut yhdessä lentokonevalmistaja Embraerin kanssa.

Lahjapaketti on nimeltään Duet. Tämä duetto ei kuitenkaan ole ihan jokamiehen lahja, sillä se sisältää erikoisvarustellun Porsche 911 Turbo S:n ja Embraer Phenom 300E -yksityislentokoneen.

Ja jos tämä olisi tv-mainos, kuuluisi tässä kohtaa sanoa innostuneella äänellä – "eikä siinä vielä kaikki!"

Eikä siinä vielä kaikki. Kaupan päälle ostaja saa kolme matkalaukkua ja kellon. Porsche

Porsche ja Embraer lupaavat paketin kruunuksi kellon ja kolme matkalaukkua. On tietysti itsestään selvää, että kaikki nämä tuotteet ovat väreiltään ja muodoiltaan yhteen sopivia.

Yhtiöiden askarteleman yhteistarjouksen hinta on 10,9 miljoonaa dollaria eli noin 9,2 miljoonaa euroa. Toki se on vain lähtöhinta, sillä tuskin kukaan pöhkö haluaa Embraerinsa perusvarusteltuna. Se olisi kiusallisen rahvaanomaista.

Yhtiöt muistuttavat, että Porsche+Embraer -tarjouksen kanssa kannattaa pitää kiirettä. Tarjouspakettia on myynnissä vain kymmenen kappaletta, mikä tehdään näkyvästi selväksi sekä Embraerissa että Porschessa. Erikoisvarustellun Porsche 911 Turbo S:n kojelaudassa esimerkiksi on teksti " One of 10", jotta isorikas ostaja voi aina kivasti muistuttaa itseään hyväosaisuudestaan.

Tottahan me kaikki olemme kuulleet puhuttavan lahjoista hänelle, jolla jo on kaikkea. Olisikohan tässä sellainen?

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut