Päivän kuva – Mini twiittasi vihjeen Urbanaut-mallista, joka heti ihastutti ja vihastutti

Mini vihjaa twiitissään pakettiautomaisen Urbanaut-konseptin tulevaan esittelyyn. Toisaalta sana urbanaut on sen verran astronautin vastakohta, että twiitti saattaa olla myös outoa minihuumoria. Twitter/Mini

Timo Nieminen

Autonvalmistaja Mini julkaisi tänään Twitterissä kuvan ja viestin, joka on saanut Minien ystävät hämmästelemään ja jopa vähän kauhistelemaan. Kommenteista on luettavissa sekä ihastusta että vihastusta.

Kuvassa on erittäin pakettiautomainen Mini.

Kuvan yhteydessä olevassa tekstissä sanotaan vapaasti suomennettuna: "Luovaa kaupunkiolojen tilaa – uudelleen määriteltynä. Valmistautukaa kohtaamaan urbaani keidas." #MINIVisionUrbanaut

Tulossa siis kaiketi on uuden koemallin esittely. Kuvasta saattaa päätellä, että kyse on täyssähköisestä pakettiautosta, jota ei ole rakennettu nykyisten Minien pohjalevyjä hyödyntäen.

Mini on vihjaillut monista malliuudistuksista ja voimakkaasta sähköistymisestä, mutta Urbanaut-konsepti olisi yllättävä pelinavaus.

Mahdollista tietenkin on, että Mini Urbanaut on vain valmistajan osaamista esittelevä koemalli. Sellaisia kuitenkin nykyään tuodaan julki perin harvoin, sillä näinä tiukan euron aikoina koko lailla kaikki tehdään tuotantolinjalle menoa ajatellen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut