"Elämme kukoistuksen aikaa" – Rolls-Royce kertoi 116-vuotisen historiansa parhaasta myynnistä, mikä voi himppasen riepoa koronan oikeasti kolhimia ihmisiä

Rolls-Roycen toimitusjohtajan Torsten Müller-Ötvösin ilme kertoo paljon. Turha kuulkaa murjottaa korona-ahdinkoa, kun voi hankkia Rolls-Royce Ghostin arkea piristämään. Rolls-Royce

Timo Nieminen

Luksusautojen valmistaja Rolls-Royce kertoi torstaina, että sen tammi-maaliskuun myynti on ollut parempi kuin koskaan aiemmin brändin 116-vuotisessa historiassa.

Yhtiön toimitusjohtaja Torsten Müller-Ötvös puhui "kukoistuksen ajasta" ja "tilauskirjojen lupaavasta elinvoimaisuudesta".

Elämä on.

Jotenkin tuli mieleen, että Müller-Ötvös olisi voinut yrittää ottaa Rolls-Roycen lehdistökuvissa ihan vähän toisenlaisen ilmeen. Ylettömän pöyhkeä hymy tietenkin sopii loistavan neljännesvuosituloksen julkistukseen, mutta näinä aikoina sellainen nöyrä perusilme ei olisi ollut hassumpi valinta.

Mutta asiaan.

Rolls-Royce on siis toimittanut asiakkaille tammi-maaliskuussa 1 380 uutta henkilöautoa. Se on 62 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana. Ja siis enemmän kuin koskaan tammi-maaliskuussa.

Müller-Ötvösin mukaan koko malliston kysyntä on ollut "äärimmäisen nousujohteista", mutta uusi Ghost-malli on noussut ostajien suosikiksi. Myös luksusluokan katumaasturi Cullinan on korona-ajan myyntihitti.

– Olemme vastanneet kovien aikojen haasteeseen Rolls-Roycelle tyypillisellä rohkeudella ja kekseliäisyydellä. Olemme herpaantumatta halunneet täyttää asiakkaiden vaatimuksia ja tarpeita, sanoi Müller-Ötvös.

Keskisuomalaisen autotoimitus ei näin korona-aikanakaan halua kyynistyä. Iloitsemme siitä, että liikkumisrajoitusten piinaamat ihmiset voivat pieneksi lohdutuksekseen tilata itselleen vaikkapa Rolls-Roycen. Tai ehkä jopa kaksi, jos oikein närästää.

Vaikka Rolls-Royce ei ole ihan suomalaisten perusauto, saa sellaisen toki meilläkin. Esimerkiksi Lempäälässä on autoliikkeessä myynnissä Rolls-Royce Ghost 6,6 V12 vuosimallia 2017 hintaan 449 900 euroa. Voi että, miten korona-ahdistus unohtuisi, kun sillä pyörähtäisi kylän raitilla.

Suosittelemme kaikille – mutta vasta sen jälkeen kun se erääntynyt sähkölasku on vihdoin hoidettu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut