Päivän video: Nokkela tankkaaja "ampuu" autovarkaat käpälämäkeen tai jopa kauemmas

Nelimiehinen rosvojoukko yritti varastaa huoltoaseman tankkauspisteellä olevan henkilöauton Chilessä. Lopputulos oli yllättävä. Kuvakaappaus / Reddit

Timo Nieminen

Vappupäivä on valtaosalle ihmisistä hilpeyden ja hyväntuulisuuden aikaa. Tänään ei siis välttämättä tarvitsisi julkaista mielialaa nostattavaa videota, jossa tavallisen kadunmiehen nopea äly voittaa pahoissa aikeissa olevan rosvokoplan.

Julkaisemme sen silti.

Useilta verkkosivuilta löytyy chileläisen huoltoaseman turvakameran taltioima video. Bensiinin jakelupisteelle pysähtyneen henkilöauton viereen ilmestyy videolla Chevrolet N300 -pakettiauto.

Pakettiautosta ulos hyppäävien miesten aikeet eivät jää epäselväksi. Etelä-Amerikassa ei ole lainkaan harvinaista, että auto varastetaan kesken tankkaamisen. Yksi voro hyppää auton rattiin ja toinen tyrkkää tankkaushommissa olevan auton omistajan kumoon. Sitten rosvojoukko ajaa autolla tiehensä, sillä bensiiniasemalle pysähtyneissä autoissa ovat avaimet yleensä sisällä.

Jätämme juonipaljastukset sikseen, sillä parikymmentä sekuntia kestävä video kannattaa katsoa itse.

Sen verran uskaltaa juonesta paljastaa, että chileläisestä bensapistoolista lähtee neste todella kipakasti. Lienevätkö yhtä tehokkaita Suomessakin?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut