Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Upeat tiiserikuvat tyylifarkusta – jos uuden korealaisbrändin tulo Eurooppaan ei aiemmin koukuttanut, tämä varmasti ihastuttaa suomalaisia

Genesis antoi tiisereillä eli osan tulevasta automallista paljastavilla tiiserikuvilla esimakua G70:n farkkuversiosta. Se on ilmeisesti tulossa myyntiin vain Euroopassa. Genesis

Timo Nieminen

Hyundain omistama, mutta itsenäisenä automerkkinä vuodesta 2015 lähtien toiminut Genesis kertoi äskettäin tulostaan Euroopan automarkkinoille. Premiumluokan autoja valmistava korealaisbrändi avaa ensimmäiset Euroopan-toimipisteensä Lontoossa, Münchenissä ja Zürichissä.

Genesis tulee Eurooppaan perinteisestä autokaupasta poikkeavalla kaupanteon mallilla. Yhtiö ei hanki notkollaan autoja olevia myymälätiloja, vaan myy tuotteensa niin sanotulla show room -konseptilla eli toimii maltillisen kokoisissa näyttelytiloissa.

Keskisuomalaisen kysymykseen Suomen markkinoille tulosta Genesis-viestintä vastasi kohteliaan lyhyesti, ettei sillä "ole toistaiseksi uutta kerrottavaa tiistaina 4. päivänä toukokuuta annettuun tiedotteeseen". Mikä arvatenkin tarkoittaa, että Genesis haluaa ensin nähdä, kuinka vilkasta kysyntä on kolmessa ensin avattavassa eurooppalaisessa näyttelytilassa.

Yksi kiusallisesti rajatuista tiiserikuvista antaa vihjeen Genesis G70 -farkun pituudesta ja alhaisesta ilmanvastuksesta. Genesis

Genesis kuitenkin herkutteli loppuviikosta muutamalla tiiserikuvalla, jotka varmasti nostavat suomalaisten mielenkiintoa korealaisbrändiä kohtaan. Yhtiön Euroopan-viestinnän jakamissa kuvissa paljastettiin ensimmäisen kerran Genesis G70 -farmariversion muotoja.

G70-farkku on linjakas ja ilmeisen kookas uutuus. Keulasta B-pilariin saakka auto näyttää samanlaiselta kuin G70:n sedan, mutta peräpäässä on iso annos tyylikästä shooting brake -henkeä.

Genesis on vihjaillut pelkästään Euroopassa myytävistä malleista. G70:n farmariversio kaiketi on juuri sitä. Farkkujen suosio alkaa olla pientä kaikkialla muualla paitsi Euroopassa. Esimerkiksi suomalainen kesämökkikansa ei ole osoittanut suurta halua luopua farmarimalleista edes katumaastureiden vyöryn edessä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut