Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaikki uusiksi – Opel vilautti uusiutuvan Astran täydellistä muodonmuutosta

Jos jonkun automallin voidaan sanoa olevan valmistajalleen tuikitärkeä, niin tästä mallista voi varmasti sanoa niin. Opelin jo 30 vuotta myynnissä ollut ja jatkuvasti kaupallisesti kukoistava Astra on nyt käymässä läpi täydellistä muuttumisleikkiä.

Opel julkaisi tiistaina tiedotteen uudistuvasta Astrasta. Heti infopläjäyksen ensimmäisessä lauseessa Opel puhuu dramaattisesta muutoksesta, joten myös Rüsselsheimissa myönnetään, että meneillään on kaiken muuttava iso loikka.

Ensimmäiset kuvat ja tiedot uudesta Astrasta ovat niin sanotusti tiisereitä, joten toistaiseksi lähinnä vilautellaan ja härnätään. Opel paljastaa tulevaa valikoiden.

Hienoa led-valotekniikkaa on tulossa. Astra saa Vizor-henkisen keulan viime aikojen Opel-uudistusten tapaan. Kuljettajan toimistossa ensimmäisenä tunkevat näkökenttään kaksi isoa näyttöä. Perässä mallinimi tehdään erittäin näkyväksi.

Ja suurin muutos on ilman muuta Astran sähköistyminen. Täyssähköinen Astra-e siis tulee, mutta sen enempää voimalinjavaihtoehdoista ei Opel vielä kertonut.

Sen Opel sentään lupasi, että vaihtoehtoja mallistossa riittää. Viisiovisen hatchback-Astran rinnalla esimerkiksi jatkaa farmarimalli, joten suomalainen farkkukansakin voi hyvillä mielin odottaa malliuudistusta.