Jahtikonkari Heikki Taskinen kannustaa hyödyntämään saaliista kaiken minkä irti saa – hirven päästäkin syntyy maukasta "turpakeittoa"

Heikki Taskinen on tehnyt pioneerityötä metsästäjän terveys- ja hygieniakoulutuksen saamiseksi valtakunnalliseksi toiminnaksi. Timo Mustalampi

Lihan käsittelyn tulee olla sellaista, että sillä arvostetaan riistaeläintä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi