Aiemmin vain kutsutuille avautuneeseen ökyautokauppaan pääsee nyt kuka tahansa – kun ensin ostaa 60 euroa maksavan kahvikupillisen

Ihan kaikkiin autokauppoihin ei maailmalla kävellä sisään yhtä huolettomasti kuin Suomessa on tapana tehdä. Osa puodeista myy sen verran hinnakkaita autoja, että ostokyvyttömät renkaanpotkijat pidetään ovien ulkopuolella. Se hoituu niin, että autokauppaan sisään päästäkseen tarvitsee kutsun.

Yksi tällainen ylärekisterin autokauppa myy autoja varakkaille ostajille Lontoossa. Mayfairin kaupunginosassa sijaitseva H.R. Owen Bugatti -myymälä on kuitenkin päättänyt muuttaa toimintatapojaan.

H.R. Owen Bugatti avaa nyt ovensa kaikille halukkaille. Tosin yhdellä ehdolla: luksusta myyvään ja laadukkaalta näyttävään myymälään pääsee ostamalla 50 Britannian puntaa eli 60 euroa maksavan kupillisen kahvia.

Kaupan yhteyteen avattu Ettore Espresso -baari on lainannut nimensä Bugattin perustajalta Ettore Bugattilta. Myös kahveissa näkyy Ettore Bugattin kädenjälki, sillä saamiinsa juomiin tyytymätön teollisuusmiljonääri perusti myös kahvipaahtimon ja kahvituotteita valmistajan yhtiön.

Kahvia siemaillessaan voi tutustua myymälän Bugatti-valikoimaan. Yli 100-vuotias ranskalaisyhtiö valmistaa autoja, joiden hintalapussa on seitsemän numeroa.

H.R. Owen Bugatti -myymälässä myös lähes kaikki muu – esimerkiksi huonekalut – on Bugatti-brändin valmistamaa.

Ranskalaisen urheiluautobrändi Bugatti kuuluu Volkswagen-konserniin, mutta toimii siis vähän toisenlaisella liikeidealla kuin Volkswagenin kansanomaisemmat brändit.

Mainos: Nordea

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut