Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nautinnollista, BMW – patenttihakemus pistää miettimään, kuinka olemme pärjänneet ilman tätä keksintöä

Meistä jokainen törmää silloin tällöin esineeseen, johon ei voi olla rakastumatta. Vääjäämättä jää miettimään, kuinka olemme tähän saakka pystyneet elämään ilman tätä härpäkettä tai keksintöä.

Ajatelkaapa vaikka hopeista samppanjavispilää. Se nyt vaan nostaa elämisen laatua sen verran rohisten, että tekisi mieli pitää pari vispilää tyynyn alla joka yö. Ja tunnustan nyt, että niin teenkin.

Mutta asiaan.

Autonvalmistaja BMW on hakenut Saksassa patenttia järjestelmälle, joka levittää miellyttävää tuoksua auton ympärille. Ei siis auton sisälle, vaan ulkopuolelle.

Järjestelmä suihkuttaa hajusteita auton ympärille periaatteessa samankaltaisella metodilla kuin jo nyt ruiskitaan pesuvettä ja -ainetta tuulilasiin tai ajovaloihin. Auton lähistöllä liikkuminen olisi hajusteiden ansiosta kuulemma miellyttävää.

Keskisuomalaisen autotoimitus innostui keksinnöstä niin paljon, että pohdimme sopivia tuoksuja BMW:n järjestelmään. Koska kyse on baijerilaisesta autonvalmistajasta, äänivyöry rysähti kolmelle sulotuoksulle: 1) olut, 2) hapankaali ja 3) bratwursti. Muita tuskin tarvitaankaan.

Toivotamme runsaasti onnea BMW:n patenttihakemukselle ja tuotekehittelylle.