Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Upeat viimeisen testijakson kuvat Lapista – tuleva VW Touareg osaa muuttaa yön päiväksi

Volkswagen esittelee uuden Touaregin toukokuussa, mutta valmistaja on juuri paljastanut jonkin verran tietoja uutuudesta. Samalla Volkswagen julkaisi kuvia tulevan Touaregin viimeisistä testeistä, jotka ovat käynnissä Ruotsin Lapissa.

Testikuvissa Touareg on edelleen vahvasti naamioitu. Keula ja perä ovat valmistajan mukaan voimakkaasti uudistuneet, mutta muutoksia on kuvista mahdoton hahmottaa.

Volkswagen ylistää Touaregin ajovaloja, jotka koostuvat 38 400 pienestä ledistä. Volkswagenin mukaan älykkäät valot "muuttavat yön päiväksi" häikäisemättä vastaantulijoita. Tätä ei Volkswagen tiedotteessaan kerro, mutta jos 38 400 pikkuledin ajovalot on pakko joskus vaihtaa uusiin, saattaa korjaamon lasku muuttaa omistajan päivän yöksi. Lysti ei totisesti hoidu takavuosien polttimoiden vaihdon hinnalla.

Auton perässä loistavat ensimmäistä kertaa Euroopassa valmistajan logo ja kehys kirkkaana punaisena valona. Perän valaistut logot ovat jo pitkään olleet käytössä esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Kiinassa, mutta EU hyväksyi ne vasta 1.1. 2023 alkaen.

Keskinäyttö on 15,1-tuumainen. Volkswagen lupaa äänikomentojen toimivan uudessa Touaregissa aiempia Volkswageneja tuntuvasti paremmin.

Voimanlähteiksi on luvassa kaksi teholtaan erilaista ladattavaa hybridiä sekä V6-bensiinimoottori ja V6-dieselmoottori. Urheilullinen Touareg R (eHybrid) kuuluu myös uuteen mallistoon.