Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisin mukaan tarkoitus hyvä, konstit väärät – isä rusikoi poikansa BMW:n estääkseen päihtyneenä ajamisen

Logroño on La Riojan itsehallintoalueen pääkaupunki Pohjois-Espanjassa. Kaupunki ei ole suomalaisille suuremmin tuttu – eivätkä tämän tarinan perusteella kaupunkilaisten kaikki tavatkaan.

Eräässä Logroñon lähiössä seisoi äskettäin pysäköitynä 3-sarjan BMW, jota oli kovakätisesti pahoinpidelty. Vandalismi on tullut rauhalliseen lähiöön, päivittelivät paikalliset. Ja niin olikin käynyt, mutta rusikoijan henkilöllisyys oli yllätys.

BMW:n vauriot aiheutti hakkua heiluttaen auton 32-vuotiaan omistajan isä, jonka poliisi pian sai kiinni silminnäkijöiden vihjeiden perusteella. Pysäytyshetkellä isän kyydissä matkusti vahvasti juopunut BMW:n omistaja.

Poliisin mukaan isä oli epäillyt, että poika on hyppäämässä auton ratin taakse selvästi päihtyneenä. Kun isä ei saanut otettua pojaltaan auton avaimia, hän päätti lyömäaseineen avulla pitää huolen siitä, että auto on ajokelvoton. Sen jälkeen hän maanitteli pojan kyytiiinsä.

Logroñon poliisin mukaan isän tarkoitus oli todella hyvä, mutta konstit ikävä kyllä väärät. Laki ei vaan salli toiselle kuuluvan omaisuuden vandalisointia.

Oma-aloitteinen isä on saanut Logroñon kaupungissa sankarin maineen. Hänen tulevien sakkojensa maksamista varten on jo aloitettu varainkeräys.

Olisikohan tämä se tosielämän tarina, josta voi perustellusti sanoa, että tarkoitus pyhittää keinot.