Jyväskylän lottorivit täytetään useimmiten Prismoissa – lottoajia jopa jonoiksi asti

Jyväskylässä lottorivejä on jälleen pelattu kymmeniä ja kymmeniä tuhansia. Loton potin noustua ennätyslukemiin myös rivien määrät ovat räjähtäneet. Päävoitto on nyt lauantaina peräti 15,5 miljoonaa euroa.

– Jyväskylässä ylivoimaisesti suosituin paikka lottorivin täyttämiseen on Seppälän Prisma. Seuraavaksi eniten rivejä myydään Keljonkeskuksen Prismassa, ja kolmanneksi eniten Seppälän K-Citymarketissa, kertoo Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula.

Prismassa riitti perjantaina lottoajia jonoksi asti.

– Paljon on tänään pelattu, kuten myös edellisen kolmen viikon ajan. Porukkapelejä menee edelleen paljon, kuvailee Nina Kuismin Prisma Seppälän asiakaspalvelusta.

Suurin osa riveistä tehdään nimenomaan asiakaspalvelussa, mutta suuret potit tuovat mukanaan pieniä muutoksia.

– Heräteostoksena tehdyt rivit lisääntyvät kassoilla selvästi, kun kauppareissun yhteydessä täytetään rivejä, asiakaspalvelun Harri Tissanen analysoi.

Jättipotti on kivoittanut loton myynnit uuteen nousuun viime vuosien pienemmän menestyksen jälkeen.

– Myynti on ollut parasta kolmeen vuoteen. Tällä viikolla on ollut havaittavissa vielä lisäboostia, Nisula sanoo.

Veikkauksella päävoittoa odotetaan jo innolla.

– Tunnelma on tosi jännittynyt, ja positiivista kiirettä on pitänyt monella saralla. Kyllä tämä tuottaa monenlaista kuhinaa ja isolla mielenkiinnolla odotetaan meidänkin talossa lauantai-illan arvontaa, että joko ennätyspitkän putken jälkeen potti löytää voittajansa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .