CPI SM 50 Pro on uusi näyttävä enduromopo

Enduromopot ovat saavuttaneet viime vuosina suurta suosiota. Urheilullisesta olemuksesta johtuen endurot ovat haluttuja erityisesti nuorten ja aloittelevien mopoilijoiden keskuudessa.

Tuotetarjonta on myös laajaa, josta johtuen vertailu eri mallien kesken ei aina ole helppoa. Kevään mopoinnostuksen alkaessa ajoneuvon ominaisuuksiin ja sitä kautta erityisesti turvallisuuteen panostaminen on kuitenkin hyvin perusteltua.

Samalla hinnalla enemmän


CPI SM 50 Pro on Mopo-Sportin markkinoille tuoma enduromopo, jossa ajamisen opettelun helppous, vakiovarustelun riittävyys ja turvallisuus on otettu huomioon.

Lisävirittelyjä ei tarvitse tehdä, eikä lisävarusteita ole pakko hankkia. CPI SM 50 Pro:ssa on vakiovarusteena monia ominaisuuksia, jotka ovat yleensä vastaavissa malleissa lisävarusteina tai saatavilla vasta ylemmän hintaluokan mopoissa.

CPI SM 50 Pro:ssa on 5 kW 6-vaihteinen nestejäähdytteinen moottori, tehokas NiCaSil-pinnoitettu sylinteri sekä iso 16 mm Mikuni-kaasutin. Sähköstartin lisäksi käynnistyksen voi tehdä myös polkimella.

Voimakas 55 W halogeeniajovalo takaa riittävän näkyvyyden. LED-valoilla varustetut vilkut ja takavalo huolehtivat puolestaan näkyvyydestä taakse ja käännyttäessä. Täydellinen digitaalimittaristo tarjoaa kaiken ajossa tarvittavan informaation helposti luettavassa muodossa.

Käytännöllisyyttä tyylistä tinkimättä


Monet rakenteelliset kohdat on CPI SM 50 Pro:ssa yhdistetty tyylikkääseen ulkonäköön. Mopossa on katalysaattorilla varustettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakoputki sekä pipari-jarrulevyt.

Alumiininen pohjapanssari, takaswingi ja tukeva Fatbar-ohjaustanko tarjoavat ulkonäön lisäksi myös vakautta ja kestävyyttä. Lisäksi ajettavuutta ja turvallisuutta lisää täyspitkän joustovaran antava, standardia tukevampi 37 mm etuteleskooppi.

CPI SM 50 Pro:ssa portaattomasti säädettävä takaiskunvaimennin varmistaa, että lyhyelläkin kuljettajalla jalat ylettyvät maahan. Ajotaitojen karttuessa ja kuljettajan kasvaessa voi iskunvaimentimen säätää korkeammalle.

CPI SM 50 Pro:n pituus on 1955 mm, korkeus1185 mm (istuinkorkeus 930 mm) ja paino 96 kg. Värivaihtoehdot ovat musta ja sininen. CPI SM 50 Pro on rekisteröity kahdelle. Suositushinta on 2 690 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.