Enää et tarvitse etsiä laudanpätkää tai litteää kiveä – kymmenen euron seisontatuki on motoristille iso ilo

Moni moottoripyöräilijä tuskailee, kun pyörä pitäisi pysyköidä pehmeälle alustalle. Kaatuuko pyörä itsestään? Mistä löytyisi edes laudan pätkä tai litteä kivi alustaksi ennen pyörän kaatumista?

Kokeneilla motoristeilla saattaa olla mukanaan pieni metallilevy tai vanerin pala, jonka päälle sivuseisontatuen voi laittaa. Kaikkein kätevin apuväline ei esimerkiksi irrallinen pala vaneria kuitenkaan ole.

Mikkeliläinen motoristi Seppo Frilander keksi seisontatuki Handyn, kun kerran löysi pyöränsä makaamassa kyljellään maassa.

Handy on 7x13 senttimetrin kokoinen muovilevy. Kiekon toisella puolella ovat urat, jotka estävät pyörän sivuseisontatukea liukumasta levyn yli.

Handy helpottaa myös toista motoristien pehmeän paikan pysäköinnin ongelmaa. Ei ole ihan helppoa nostaa aluslaatta maasta ja samalla pitää pyörä tukevasti pystyssä. Handyyn on kiinnitetty naru, jonka toisen pään voi pujottaa vaikka pa ohjaustankoon. Näin levy on helppo kelata ylös esimerkiksi pyörän satulassa istuen. Sitten vaan Handy taskuun ja takaisin maantielle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .