Honda antaa pian arvosanoja kuskille

Voi meitä aikuisia, jotka luulimme viimeisenä opiskelupäivänä pääsevämme erilaisista arvosanoista ja todistuksista. Iloitsimme liian pian.

Ensi keväänä Suomen markkinoille ehtivä Honda Insight -hybridiauto avaa uuden tavan huolehtia liikkumisen taloudellisuudesta. Insight-mallissa vakiovarusteena oleva Eco Assist -järjestelmä antaa ajon aikana kuljettajalle pisteitä taloudellisesta ajamisesta. Ja kun kuljettaja sammuttaa auton matkan päätteeksi, järjestelmä antaa kuskille arvosanan ajosuorituksesta.

Honda vakuuttaa, että Eco Assist -järjestelmä sekä vähentää päästöjä että tekee autoilusta mielenkiintoisempaa. Ajamisesta tulee jokapäiväinen kilpailu kuljettajan aiempien suoritusten kanssa, lupaa autonvalmistaja.

Insight-hybridi ei ole pelkästään arvosanoja jakava tuomari, vaan myös opettaja. Eco Assist -järjestelmän opastus-toiminto kertoo, kuinka ajotavan saa taloudellisemmaksi, ellei kaikki satu menemään ihan nappiin. Opastus-toiminto huomioi kaasupolkimen oikean käytön lisäksi kuljettajan tavan jarruttaa.

Honda Insight esitellään tammikuussa Detroitin autonäyttelyssä Yhdysvalloissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.