Suomalaiskauneutta kansainväliseen Miss Tuning finaaliin - tässä hän on!

Voitto Suomen Car Babe kilpailussa takasi 24-vuotiaalle Lotta Hintsalle pääsyn ensi toukokuussa Saksaan edustamaan Suomea Miss Tuning -finaaliin. Aikaisemmin neitokainen on tehnyt malli- ja PR-töitä.

Kauneuskilpailut olivat Hintsalle uusi kokemus.

- Lähdin mukaan kun muutaman kerran yllytettiin. Ajattelin kilpailuista olevan hyötyä erilaisissa PR-tehtävissä, perusteli Lotta kisaan osallistumista.

Isä F1-lääkäri, poikaystävä huippupakki

Lotta Hintsan päivät tälle hetkellä täyttyvät opinnoista. Kauppatieteiden maisteriopinnot Jyväskylän yliopistossa teettävät kaunottarella välillä 13-tuntisia päiviä. Poikaystävän, JYP-pakki Kristian Näkyvän kanssa ehtii tapailemaan, mutta tänä vuonna ei Lotta ole formulakilpailuihin ennätänyt.

Mahdollisuuksia olisi ollut aina varikkoalueeseen tutustumiseenkin, sillä isä Aki Hintsa toimii McLaren-tallin lääkärinä.

- Tänä vuonna en ole F1-kisoihin ennättänyt, aikaisemmin olen parit kilpailut käynyt katsomassa. Nyt on ollut enemmänkin hommia rallitapahtumien PR-puolella. Sitä paitsi Sunnyone Promotion -firma työllistää kivasti erilaisissa tapahtumissa, välillä ollaan hiusmalleja ja välillä pitää olla edustavan näköinen, kertoi Lotta kiireistään.

Keskisuomalaisen videotiimi on aina ollut utelias - kiinnostunut kauniista autoista ja kauniista naisista. Tällä viikolla päätimme yhdistää molemmat. Kutsuimme Lotan autoliikkeeseen kertomaan missikuulumiset.

Katso videokuulumisia Lotta Hintsasta netistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.