Keksivätkö BMW:n suunnittelijat Volvon uudestaan?

Jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistäkin lienee luvassa, kun Bemari esittelee X7 iPerformancen.

BMW kertoo X7 iPerformancen julkistamisesta kertovan tiedotteen ensimmäisessä lauseessa, että uutuusmaasturi "luotaa tulevaisuuden muotoilua".

Yli kolme vuotta sitten lehdistölle ensiesitelty Volvo XC90 oli siinä tapauksessa aika paljon aikaansa edellä. Mahtipontista keulaa lukuun ottamatta BMW X7 iPerformance on ulkomuodoiltaan lähes Volvo XC90:n kaksoisveli.

BMW painottaa, että X7 iPerformance on pistokehybridi. Hyvä niin, mutta sattumoisin Volvon XC90-mallistossakin on T8 Twin Engine -hybridi.

No, annetaan baijerilaisille anteeksi. Eihän autoteollisuudessa ole enää helppo luoda mitään täysin uutta.

BMW lupaa uutuudessaan ylellisyyttä. X7 iPerformancen kerrotaan sisältävän korkealaatuisia materiaaleja, huippulaatuisen tieto- ja viihdejärjestelmän, suurikokoisen panoraamakaton ja kolme istuinriviä. Joku voisi tietenkin nyt todeta, että Volvo XC90:stä löytyvät nämä samat ominaisuudet.

BMW X7 iPerformance -hybridikonsepti lanseerataan tuotantomallina vuonna 2018. BMW on jo aiemmin kertonut tavoittelevansa luksusautojen myynnin reipasta kasvua. Tämä auto pönkittää lainahöyhenineen epäilemättä juuri sitä strategiaa.

BMW Concept X7 iPerformance esitellään ensimmäisen kerran virallisesti Frankfurtin autonäyttelyssä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.