Metroseksuaali-Davidin Porsche kaupan netissä

Internetissä toimivalla eBay-huutokauppasivustolla on myytävänä 11 vuotta vanha Porsche 911 Carrera S Tiptronic. Ei siis periaatteessa mikään ihmeellinen löytö tai harvinaisuus. Autolla on ajettu 40 000 kilometriä ja sen aiempi omistaja oli manchesteriläis-losangelesilais-milanolainen metroseksuaali.

Nyt kaiketi arvaattekin.

Kyseessä on jalkapalloilija David Beckhamin ensimmäinen Porsche. Ja jos jossakin mainitaan nimi Beckham, hinnat nousevat laakista kuin palokkalaisen verenpaine jouluostoksilla.

Sievästi metroseksuaalin Porschen arvioidaan irtoavan halukkaalle ostajalle runsaalla 150 000 eurolla. Ylihintaa siis kertyy roimasti.

Entisten julkkisten omistamat menopelit ovat keräilijöiden suosiossa, mikä nostaa kohtalaisen tavallisen autonkin hinnan pilviin. Vuonna 2002 kuolleen näyttelijä James Coburnin palvoma Ferrari 250 GT SWB California on kaikkien mahdollisten ennätystilastojen kärjessä. Englantilainen tiskijukka Chris Evans maksoi Coburnin entisestä autosta pöyristyttävät 5,8 miljoonaa euroa.

Mutta ennen kuin innostutte keräilemään Beckhamin entisisä autoja, muistakaa eräs pikkuseikka. Beckhamille joskus kuuluneita autoja liikkuu maailmalla kymmenittäin, joten keräilijällä on oltava hyvät suhteet pankinjohtajaansa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.