Moottori tyrkkii jo Tekniikan Maailmaa

Moottori-lehti hätyyttelee Tekniikan Maailman asemaa Suomen suurimpana autoilun ja tekniikan erikoislehtenä. Painetun Moottori-lehden tarkastettu levikki on 108 742, mikä on alle tuhat vähemmän kuin paperisen Tekniikan Maailman levikki (109 490).

Moottori-lehden levikki jatkoi kasvuaan jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Moottori on perustettu vuonna 1925 ja ilmestyy nyt painettuna 11 kertaa vuodessa.

Autoilun ja tekniikan erikoislehdistä kolmonen on Tuulilasi (62 476) ja nelonen Auto Bild Suomi (37 615).

Moottori-lehdessä käsitellään autojen ja liikenteen lisäksi myös matkailua. Noin kolmasosa sisällöstä esittelee matkakohteita Suomesta ja ulkomailta.

Painetun lehden rinnalle Moottori avasi tammikuussa uuden verkkopalvelun osoitteessa www.moottori.fi. Verkkosivusto ei vaadi rekisteröitymistä ja on ilmainen.

– Moottori.fi:ssä lukija pääsee myös osallistumaan keskusteluun niin juttujen kuin blogienkin yhteydessä. Lisäksi tarjoamme lukijoillemme mahdollisuuden oman näkemyksen esilletuontiin Lukijavieras-blogissa, kertoo päätoimittaja Eila Parviainen.

Moottorin julkaisija on Autoliitto ry ja kustantaja Keskisuomalainen-konserniin kuuluva SLY-Aikakauslehdet Oy. Autoliiton jäsenet saavat Moottorin jäsenetuna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.