Näin automissiltä sujui bemarin koeajo

Suomen Car Babe 2012 Lotta Hintsa tykkää kauniista autoista. Perheensä kautta hän tutustunut lähinnä Audeihin ja mersuihin. Koeajoehdotus uuden sukupolven 320d TwinPower Touringilla oli neitokaisen mieleen, joten toimittajalla oli koeajossa muutakin silmäniloa kuin uudistunut sulavalinjainen bemari.
 
Tämä 300-sarjan auto on sisätiloiltaan hieman edeltäjäänsä suurempi, korkeutta on tullut lisää noin sentti, saman verran pituutta ja auton akseliväli on kasvanut noin 50 muun muassa Koeajoauto on malliltaan Touring, tuttavallisemmin farmari.
 
Nyt päivitetty uusi 300-sarja kuluttaa edeltäjiään vähemmän, syynä tähän ovat auton muotoilu, pienentynyt omamassa ja moottoripuolella tehdyt muutokset. Merkillistä on, että uusi kahdeksanportainen automaattivaihteisto kuluttaa vähemmän kuin manuaalivaihteisto. Kulutuksen testiautolla ilmoitetaan olevan 4,7 l/100km.
 
Koeajossa oikea ajoasento löytyi helposti ja auto on jämäkän oloinen niin kaupungissa kuin maantiellä. Moottori ja vaihteiston yhteistyö on saumatonta ja pehmeää.
- Tällä autolla voisi ajaa vaikka Lappiin saakka, kuvaili koeajoa Lotta Hintsa.
 
Katso koeajovideo!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.