Opelin Movanosta uusi malli

Opelilta tulee Suomen markkinoille keväällä uudistunut Movano-tavara-auto. Toisen sukupolven autosta on eripituisia ja -korkuisia versioita eri tarpeisiin. Movano on saatavana neljällä eri kokonaispituudella ja kolmella korkeudella. Suurimmillaan kantavuus on 2,5 tonnia.

Movanon saa umpiauton lisäksi myös muun muassa pikkubussina tai ilman päälirakenteita pelkkänä alustana.

Autoon on saatavana muun muassa kaarreajovalot, pöydäksi taittuva keski-istuin sekä käännettävä tietokonepöytä. Lukkiutumattomat jarrut elektronisella jarruvoiman jaolla kuuluvat kaikkien versioiden vakiovarusteisiin ja takavetoisissa on aina myös ESP-ajonvakautus.

Runsaan korivaihtoehtojen määrän lisäksi asiakas voi valita autonsa joko etu- tai takavetoisena, joista jälkimmäiseen on saatavana paripyörät taakse.

Moottorivalikoimassa on kolme eri tehoversiota uuden sukupolven 2,3-litraisesta commonrail -dieselmoottorista teholtaan 74 kW (100 hv), 92 kW (125 hv) ja 110 kW (150 hv). Vääntöä on tarjolla 285, 310 ja 350 Nm. Kaikkien moottoreiden yhteydessä on kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto.

Automatisoitu Easytronic-vaihteisto on saatavana kahden tehokkaamman moottorin kanssa. Movano-asiakkaat hyötyvät päästöihin perustuvasta verotuksesta, sillä uutuuden polttoaineenkulutus alkaa 7,8 litrasta sadalla kilometrillä ja CO2-päästöt 203 g/km:sta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.