Pian julkistetaan veret seisauttavia autouutuuksia

Autonvalmistajat osallistuvat innokkaasti aprillipäivään. Huhtikuun alkajaisiksi julkistetaan joka vuosi ensimmäiset kuvat teknisistä innovaatioista ja mykistävistä uutuusmalleista, jotka valmistajien mukaan mullistavat koko autoalan.

Tässä maukkaimpia paloja viime vuosien uutuuksista, joiden julkistaminen nyt vain sattui osumaan 1. päivään huhtikuuta.

Opel World Cup Astra:

Opel kertoi vuosi sitten, että futiksen MM-lopputurnauksen kunniaksi tulee myyntiin erikois-Astra. Sen istuimet ovat tekonurmea, lattiat päällystetään Copacabanan rannoilta kerätyllä hiekalla, autot maalataan ostajan oman suosikkimaan lipun väreillä ja äänimerkkinä toimii vuvuzela-stadiontorvi. Ai niin, ja kaupan päälle jokainen ostaja saa varvassandaalit.

Hyundai i10 Popemobile:

Muutama vuosi sitten Hyundai kertoi huomanneensa, että monet tavalliset kuluttajat kadehtivat paavimobiilia. Eipä hätää tässä: Hyundai ilmoitti ryhtyneensä tuumasta toimeen, ja pian tulisi kauppoihin i10 Popemobile -malli, jonka takaosassa kuka tahansa voi vilkutella paavillisesti lasin takaa ja tehdä naapurit kateellisiksi.

Seat Aero-Tonto Wind Turbine:

Seat hämmästeli taannoin aprillipäivän tiedotteessaan, kuinka kukaan muu ei ole tätä aiemmin keksinyt. Toisin sanoen tuulivoiman yhdistämistä autoon, joka liikkuessaan voi muuttaa tuulen liike-energian sähköksi jopa täysin tyynellä säällä. Tuleville ostajille Seat muistutti ystävällisesti jo etukäteen, että pieni tuuliturbiini on muistettava ottaa pois katolta ennen pesuautomaattiin ajamista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.