Poliisia vihannut kuski linnoittautui autoonsa

Tiedämme, että räiskyvä luonne kuuluu meksikolaisuuteen. Meksikoa pidetään myös pahoin korruptoituneena maana, jossa viranomaiset kerkeästi keräävät lahjuksia.

Nuo kaksi väittämää osoitettiin todeksi, kun Jesus Martinez päräytti Hummerillaan päin punaisia liikennevaloja Monterreyn kaupungissa. Poliisit pysäyttivät Martinezin, mutta kuskin yllätykseksi eivät alkaneet kirjoittaa sakkoa, vaan vaativat 8 000 peson eli noin 500 euron lahjuksia.

Martinez tuohtui poliisien röyhkeydestä ja lukitsi autonsa ovet. Poliisit uhkailivat, kaunopuhuivat ja jopa hinasivat Martinezin autoa saadakseen miehen pehmenemään, mutta Martinez vain istui, istui ja istui autossaan. Hänen linnoittautumisensa loppui vasta 14 tunnin kuluttua, kun poliisit vihdoin tyytyivät normaaliin noin 23 euron arvoiseen rikesakkoon.

Linnoittautumisen aikana Martinezin sukulaiset ja ystävät järjestivät spontaanin mielenosoituksen Meksikon poliisin korruptoituneisuutta vastaan.

- Koska ajan kalliihkolla Hummerilla, poliisit luulivat voivansa lypsää minulta rahaa. He uhkasivat syyttää minua rattijuoppoudesta, vaikka en tosiasiassa edes käytä alkoholia. Punaisia valoja päin saatoin ajaa, joten sen sakon toki maksan, kiukkuinen Martinez sanoi välikohtausta seuranneille toimittajille.

Tässäkin uutisessa on opetus. Nimittäin se, että jos aiot ajaa Meksikossa päin punaista liikennevaloa, varaa jonkin verran eväitä ja paljon hyvää musiikkia autoosi. Muutoin odottelu käy tylsäksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.