Raikasta! Tällaisilla autoilla ajaisimme, jos suosikkimalleja olisi kybertrukattu

Kun Tesla viime vuoden lopulla ensimmäistä kertaa esitteli persoonallisen lava-autonsa Cybertruckin, tuli automuotoiluun pitkästä aikaa aivan uusia tuulia. Cybertruckin kulmikas muotoilu jakoi mielipiteet, mutta joka tapauksessa keskustelutti autoihmisiä – ja taitaa keskusteluttaa yhä.

Cybertruckin kiilamaisia muotoja kiitelleet autoharrastajat jakoivat ruusuja sähköautojen valmistajan rohkeudesta mennä kohti jotakin aiemmin kokeilematonta ja jopa hervottomasti hullua.

Jaguar F-Typen cybertrukattu versio näyttää melko erikoiselta. Kuva: Leasing Options

Pidettiinpä auton muodoista tai ei, noin 250 000 ihmistä ilmoittautui Tesla Cybertruckin varauslistalle vajaassa viikossa ensiesittelyn jälkeen. Tesla on arvioinut auton ehtivän tuotantolinjalle loppuvuodesta 2021.

On ennustettu, että jos Cybertruck kirii suosikkimalliksi, sen muotoilu saattaa vaikuttaa moniin tuleviin automalleihin.

Tuttu Mini Cooper ei näytä ollenkaan niin tutulta Tesla-henkisenä. Kuva: Leasing Options

Brittiläinen autoalan yritys Leasing Options käänsi ajatusleikin ylösalaisin. Se teetti graafikoilla ajatusleikin siitä, miltä monet perinteiset automallit olisivat näyttäneet, jos ne olisi jo vuosia sitten kybertrukattu.

Jopa pyöreydestään kuuluisa Kupla-Volkkari on joutunut brittigraafikoiden kulmikkuuskäsittelyyn. Ja olisihan cyber-Volkswagen kieltämättä melko veikeä ja huomiota herättävä näky. Mini Cooperista tai Jaguar F-Typestä puhumattakaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.