Renkaiden vaihdon varaamisessa on nyt haastetta – vai onko jo liian myöhäistä?

Keski-Suomessakin sataa huomenna torstaina lunta. Jos autossa on vielä kesärenkaat alla, voi tilanne olla hankala.

Renkaanvaihdon ennen huomiseksi ennustettua pyryä haluavalta vaaditaan Jyväskylässä liikkumista paikan päälle liikkeisiin. Soittokierros viiteen rengasliikkeeseen johti vain kahteen vastaukseen. Kahdessa asentajilla piti niin kiirettä, että puhelimeen ei ehtinyt kukaan, ja yhdessä puhelin tuuttasi toistuvasti varattua.

Jyväs-Renkaasta Samuel Palin kertoi, että heiltä ei nyt voi varata aikoja, mutta jonottamaan paikan päälle voi tulla. Hänen mukaan jonotusaika vaihtelee heillä puolesta tunnista tuntiin.

Kumisedästä Sauli Väyrynen puolestaan totesi, että heillä ei nyt mahdu jonottamaan. Seuraava vapaa aika heillä olisi tarjolla ensi tiistaina.

Seppälän Autokulmasta saapui puhelimeen tekstiviesti. Siinä todetaan puhelu vastaanotetuksi ja luvataan soittaa takaisin aukioloaikoina kello 8–16 välillä. Soittopäivää viesti ei tarkenna.

Euromasterilla automaatti kertoi, että kaikki asiakaspalvelijat ovat varattuja, mutta lupasi palvelua hetken kuluttua. 20 minuutin kohdalla Keskisuomalaisen jutun osalta hetki oli ohi.

Päijät-Kumissa puhelin oli aluksi varattu ja myöhemmin kukaan ei ehtinyt vastaamaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .