Rinta-Jouppi hankki autokaupan alkuvuoden yllättäjän merkkiedustuksen Jyväskylässä ja Jämsässä

Rinta-Joupin Autoliike Oy aloittaa Mitsubishi-automerkin jälleenmyyjänä Jyväskylässä ja Jämsässä.

Mitsubishin maahantuoja Bergé Auto Nordics päätyi myyntiverkostonsa vahvistamiseen Keski-Suomessa, koska Autopale Oy:n liiketoiminnan loppuminen tyrehdytti yhden Mitsubishille merkittävän myyntikanavan.

Samaan aikaan Mitsubihin edustus siirtyi Rinta-Joupille muutamalla muullakin paikkakunnalla, esimerkiksi Mikkelissä.

– Olemme luottavaisia, että laajentuva yhteistyömme Rinta-Joupin kanssa edistää Mitsubishi-brändin pitkäjänteistä kehittymistä, sanoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

Mitsubishi on ollut alkuvuonna hyvässä vauhdissa, vaikka henkilöautojen ensirekisteröinnit ovat Suomessa olleet laskusuunnassa. Tammi-toukokuussa Mitsubishejä rekisteröitiin 897 kappaletta, kun vuosi sitten vastaavana aikana lukumäärä oli 370. Myynti on siis hulppeassa 142 prosentin kasvussa.

– Mitsubishi on nousussa oleva merkki Suomessa. Laadukas ja uudistunut mallisto sekä palvelukokonaisuutemme vakuuttavat uudet asiakkaamme varmasti myös Jämsä/Jyväskylä-alueella, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntijohtaja Jukka Myntti.

Myös Delta-Autolla on Mitsubishin merkkiedustus ja -huolto Jyväskylässä. Niin sanottu kaksoisedustus on Delta-Auton ja Rinta-Joupin väelle jo tuttu tilanne, sillä molemmat yritykset myyvät Jyväskylässä myös Kiaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .