Ruuhkaruokaa voi tilata autoon: Burger King kuljettaa annoksia suurkaupunkien liikenteessä tuskaileville

Ellei tästä uutisesta löydy mitään muuta hyvää, niin ainakin se saa keskisuuren suomalaiskaupungin tuntumaan entistä mukavammalta asuinpaikalta.

Pikaruokaketju Burger King on alkanut myydä ja kuljettaa hampurilaisia miljoonakaupunkien liikenneruuhkista kärsiville. Meksikon pääkaupungissa Mexico Cityssä kehitetty palvelu on levinnyt ainakin Shanghain, Los Angelesin ja Sao Paulon kaupunkeihin.

Traffic Jam Whopper -palvelunsa toimivuudesta ja kannattavuudesta innostunut Burger King aikoo jo tänä vuonna laajentaa toimintaa. Yrityksen mielestä maailmassa on satoja kaupunkeja, joiden autojonoissa junnaavat ihmiset tarvitsevat pikaruokapalveluja.

Annos tilataan ruuhkassa seisovaan autoon Burger Kingin mobiilisovelluksen avulla. Ruokaa tilanneen auto otetaan GPS-paikannuslaitteen seurantaan, joten autokaistojen välissä pujotteleva mopolähetti löytää asiakkaan vaivattomasti.

Burger King suunnittelee ruuhkapalvelun tuomista myös Eurooppaan. Tilastojen mukaan eurooppalaisista eniten aikaa liikenneruuhkissa tuhlaavat Moskovan, Lontoon ja Pariisin autoilevat asukkaat.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .