Sukeltava Bond-auto voi pian olla sinun

Oletko koskaan haaveillut James Bond -muistoesineestä, josta kaikki kaverisi olisivat vuorenvarmasti kateellisia. Nyt sellaisen hankkiminen on mahdollista.

Maanantaina 1. joulukuuta Lontoon Olympia-teatterissa kaupataan kymmeniä Bond-elokuvista tuttuja tuotteita. Huutokaupan helmi on Lotus Esprit -urheiluauto, joka Bondin käsissä myös muuttui sujuvasti sukellusveneeksi elokuvassa 007 - Rakastettuni.

Salaisen agentin Lotus Esprit on luultavasti maailman ainoa henkilöauto, jossa on ohjusten laukaisunappi ja periskooppi.

Jos Lotus Esprit päätyy jollekin muulle kuin sinulle, Bonhamsin järjestämästä huutokaupasta voi löytää jotakin lohduttavaa. Rekisterikilpi AU1 elokuvasta 007 - Kultasormi olisi ihan kiva kapine takkahuoneen seinää koristamassa.

Hauska muistoesine autotalliin olisi vuoden 1970 mallia oleva Ferrari 365GTB/4 Daytona -urheiluauto, joka kuului joskus muusikko Marc Bolanille. Ferrarin hinnan uskotaan nousevan noin 300 000 euroon.

Ai, niin... Se Bondille kuuluneen Lotus Espritin hinta-arvio. Sellaista ei haluta huutokauppakamarista antaa, mutta autoa haluavan kehotetaan varaamaan "useampia miljoonia euroja".

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.