Suomen Messut rakentaa motoristien huippukokousta

Suomen Messut haluaa rakentaa uuden suurtapahtuman moottoripyöräilyn harrastajille. Petrol Circus -nimen saaneen tapahtuman keskeinen idea on rakennettujen moottoripyörien näyttely.

- Petrol Circus on aivan uudenlainen mp-tapahtuma Suomessa. Tapahtuman pääpaino on kustomoiduissa ja käytetyissä moottoripyörissä, lisäksi esillä on kevään uutuusmalleja. Rakennettujen näyttelystä on maineen lisäksi jaossa 10 000 euroa palkintorahoja, kertoo näyttelyryhmäpäällikkö Håkan Löfgren Suomen Messuilta.

Petrol Circus järjestetään 22.-23. toukokuuta Helsingissä. Rakennettujen pyörien näyttelyn lisäksi luvassa on stunt-ajoa, rakentelu- ja entisöintinäytöksiä sekä hauskanpitoa muiden kaksipyöräisistä kiinnostuneiden kanssa. Myös varusteita ja tarvikkeita on esillä.

Motoristien huippukokoukseksi pyrkivän tapahtuman yhteydessä järjestettävä Swap Circus, eli rompetori, esittelee kävijälle lisä- ja varaosatarjonnan kaasuttimista keulaputkiin. Rompetorilla uutta omistajaa etsivät myös käytetyt moottoripyörät.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.