Tällainen on uusin tapa ostaa vaihtoauto – katso video

Autoliike Kamux on toiminut Jyväskylässä Seppälänkankaalla reilut kaksi vuotta. Keskisuomalaiset ovat löytäneet pelkästään vaihtoautojen myyntiin erikoistuneen liikkeen hyvin.
 
– Me tulemme myymään tänä vuonna noin 700 vaihtoautoa ja se on hyvä määrä kun miettii, että olemme noin kaksi ja puoli vuotta täällä kauppaa tehneet, kertoi Jyväskylän myyntipäällikkö Markku Malste.

– Meille on tietenkin iso etu kun koko konsernissa on 19 liikettä ja myymme tänä vuonna noin 10 000 vaihtoautoa. Asiakkaalle hyöty on siinä, etttä etsimme sellaisen auton kun hän haluaa, jatkoi Malste.
 
Markku Malsteen mukaan yksi lisääntyvä uutuus on ostaa vaihtoauto netin välityksellä. Asiakas ei enää käy liikkeessä ollenkaan. Auto tuodaan pihaan ja vaihdossa ollut auto lähtee myyjän mukana liikkeeseen.
 
– Meillä jo parikymmentä prosenttia autoista myydään näin. Toki siinä pitää olla luottamus molemmin puolin ja minäkin myyjänä joudun kertomaan jokaisen kolhun ja naarmun. Jos auto ei vastaa minun kertomaani, ostaja voi vielä kotipihassa perua kaupan. Tämä kauppamuoto tulee ehdottomasti lisääntymaan, Malste kertoi.
 
Katso video uusimmasta tavasta ostaa vaihtoauto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.