Tämä auto maksaa 1,4 miljoonaa euroa

Kallein Jyväskylässä myynnissä oleva auto (BMW X6 xDrive35d) maksaa noin 110 000 euroa. Tuo BMW on siis jokseenkin kallis, mutta toisaalta halpa kuin viiden euron sonni.

Englantilaisessa Stockportin kaupungissa toimivassa autoliikkeessä nimittäin on myynnissä auto, jollaisia ei ihan jatkuvasti puoteihin putkahda. Kulkupeli on viimeisen päälle varusteltu Bugatti Veyron, joita on valmistettu vain 300 kappaletta.

Bugatti Veyronin hintalappu on hieman yli 1,4 miljoonaa euroa.

- Mielestäni auto on erinomainen joululahja. Mutta luultavasti ostamisesta vakavasti kiinnostuneita ovat lähinnä Englannin valioliigan jalkapalloilijat ja venäläiset öljymiljardöörit. Jossakin vaiheessa se joka tapauksessa menee kaupaksi, sanoo autokauppias Mark Woore.

Auton kahdeksanlitrainen moottori tyrkkää huippunopeudeksi 405 kilometriä tunnissa, eikä sen ominaisuuksissa muutenkaan ole suuresti valittamista.

Auton voi toki tuoda Suomeen. Tuontiveroa tietty kertyy jonkin verran ja hallintalaitteiden siirtäminen vasemmalle puolelle maksaa, mutta rahalla niistäkin manöövereistä selviää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.