Toyota Auris uudistuu, saatavana myös täyshybridinä

Toyotan Auris-mallisto uusiutuu. Uudistuneeseen mallivalikoimaan kuuluvat sekä Hatchback- että Wagon-versiot.

Auriksen lisäksi täydellisen uudistuksen on kokenut Toyota Verso.

Toyota on panostanut vahvasti Euroopan ostetuimpaan, C-segmenttiin kuuluvien autojen kehitystyöhön. Tästä osoituksena on yhä vetoavampi ja dynaamisempi uusi Auris. Muotoilultaan se on edellistä mallia määrätietoisempi, sisustukseltaan korkealaatuisempi ja ajodynamiikaltaan puhuttelevampi.

Koko Auris-mallisto tulee tarjolle bensiini- ja dieselvaihtoehtojen ohella myös täyshybridinä.

Auris Hybrid toteuttaa Toyotan sitoumusta tuoda viimeisin teknologia mahdollisimman laajan ostajakunnan ulottuville. Hybridimallin odotetaan kattavan kolmasosan uusien Auris-mallien myynnistä Euroopassa.

Auris Wagon on Toyotan vastaus keskiluokan farmarivalikoimaan. Toyotalla on suuret odotuksen Auris-farmarin myyntiin. Aurista edeltävän mallin, Corolla-farmarin, osuus mallisarjan myynnistä oli korkeimmillaan peräti 70 prosenttia. Farmarin muotoilussa korostuvat monipuolisuus ja dynaamisuus sekä tavaratilojen ja matkustamon tilavuus.

Uusi Verso

Myös tila-auto Verso on saanut uudet muodot Toyotan Euroopan Design-keskuksessa. Verson muotoilussa on nähtävissä Toyotan uusi ilme ja sukunäkö muihin malleihin. Uudistuksia on tehty myös auton sisälle.

Uudistunut 2,0-litrainen D-4D-diselmoottori on aiempaa tehokkaampi ja taloudellisempi. Myös hiilidioksidipäästöt ja melutasot ovat huomattavasti pienemmät.

Suomeen ensimmäiset Auris Hatchback -mallit tulevat ensi keväänä. Auris Wagonit ja uusi Verso tulevat myyntiin Suomessa kesällä 2013.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.